美國會通過法案讓政府更有效驅逐暴力犯罪移民

0
27
U.S. Immigration and Customs Enforcement's (ICE) Homeland Security Investigations (HSI) officers execute criminal search warrants and arrest more than 100 company employees on federal immigration violations at a trailer manufacturing business in Sumner, Texas, U.S, August 28, 2018. Picture taken August 28, 2018. U.S. Immigration and Customs Enforcement/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.

(綜合報導) 美國眾議員通過一項法案,將讓聯邦政府更有效把有暴力犯罪的移民遞解出境。

這項法案澄清了對暴力犯罪的定義,解決了最高法院今年早些時候裁決一項法律中定義模糊的問題。

此前的法律要求聯邦政府遞解有「暴力犯罪」的非公民。新的法律增加了一份列出十幾項構成可遞解出境罪行的清單,包括謀殺、傷害、性虐待、搶劫和使用火器。

大多數民主黨議員反對這項議案,稱草案沒有經過聽證就匆忙付諸表決。

共和黨議員支持快速通過法案,並說否則會導致法庭上的不確定性。

對於川普上任後移民政策收緊,並對境內非法移民,要求加強取締,川普總統在推特上稱讚法案的通過,並表示希望「迅速將這項法案送到我的辦公桌上」。

(責任編輯:Tina)

Share from http://today-america.com
ARTICLE BOTTOM AD

LEAVE A REPLY