美億萬富翁 兩屆總統候選人羅斯•佩羅去世

0
31
H. Ross Perot, an honorary member of the Special Forces regiment, congratulates an allied student of the Special Forces Qualification Course during his class's graduation ceremony at the U.S. Army John F. Kennedy Special Warfare Center and School in Fort Bragg, North Carolina, U.S., April 5, 2012. Picture taken on April 5, 2012. Courtesy Russell Klika/U.S. Army/John F. Kennedy Special Warfare Center and School/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY.

(綜合報導)美國《國會山報》消息,美國億萬富翁、兩屆總統候選人羅斯·佩羅(Ross Perot)去世。享年89歲。
“達拉斯晨報”說,現年89歲的佩羅今年2月份被診斷出患有白血病。這位得克薩斯州商人在1992年和1996年分別兩次參選美國總統。報導還稱,在進入政界後,佩羅將大量時間和金錢投入到慈善事業中。
“描述一下我的父親?”他的獨子、佩羅集團首席執行官小羅斯·佩羅(Ross Perot Jr.)在接受美媒採訪時反問道。 “顯然,他是一個偉大的男人,很棒的父親。但歸根結底,他是一個出色的人道主義者。”“他每天都來工作,試圖想辦法幫助別人。”小羅斯·佩羅補充道。
1930年6月,羅斯·佩羅出生在德克薩斯的特克薩卡納。 1962年,佩羅創立了計算機服務公司電子數據系統(Electronic Data Systems),開始了自己的事業。

Share from http://today-america.com
ARTICLE BOTTOM AD

LEAVE A REPLY